DAJEM SVE.. - Transformiraj se

DAJEM SVE..

Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
POPRAVITI ZLATOM..
10/01/2018
Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
NAJVRIJEDNIJI POKLON NA SVIJETU
10/01/2018

„Dajem sebe. Sve moje što ja jesam. Potpuno. A ti?“
„Pa..znaš..da ja nisam slobodan..imam obaveze, ali tako mi je stalo do tebe..jako.. Tako si posebna, tako si..sve što moja žena nije..“
„I što to znači? Što mi nudiš? Jednom tjedno dva sata skrivanja negdje u nekom iznajmljenom stanu? Odlazak na kavu u kafić u kojeg nitko ne zalazi i razgovore telefonom dok šetaš psa?
Hvala, ne bih..
A kako bi bilo da ti kažem: plati mi. Plati mi ta dva sata moga vremena u kojem ti dajem sve ono što tvoja žena nema i ne može.. Što sam ja onda? Kurva?
A što si ti?
Ti si pouzdan. Na tebe se tvoja žena može osloniti…ona ti vjeruje. Ti brineš, ti paziš..ti daješ? Kome i što?
A ja..ja bih bila glupača. Jer bih za dva sata laži tjedno pristala da budem druga i popunjavam tvoje praznine koje nemožeš sam..ili ih ima previše.“
Pokušao si. Nije ti prošlo.
Pokušati ćeš opet..i negdje će upaliti.
Jer..svijet je pun žena koje su gladne pažnje i toga da se barem dva sata tjedno osjećaju voljene..pa makar znale da je to samo iluzija koja nestaje izlaskom iz hotelske sobe.
Svakoga dana donosimo odluke. Na neke smo ponosni, na neke manje..ali nema krivih jer se samo tako raste.
Nismo svi isti. Srećom. I ne vrijede za svih ista pravila.
Ali ..ako ideš kroz život sa željom da svakog novog dana budeš bolja verzija sebe nego što si bio jučer..i ako dođeš do toga da jednoga dana možeš čistog srca stati pred bilo koju osobu na ovoj planeti i reći:
Ja dajem sebe, a to znači da dajem SVE..jedini odgovor koji trebaš čuti je :
„I sve ćeš dobiti.“

 

DAJEM SVE..
TBT Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.
Saznajte više