TBT Kontakt

Kontakt

Započnite svoju transformacijuNazovite: +385 99 8445 504 Pišite: terapija.brze.transformacije@gmail.com

 
 

Molim Vas da ispunite SVA POLJA obrasca te da nakon što pritisnete tipku "Pošalji obrazac" sačekate da Vam se prikaže obavijest "Hvala na upitu. Bit ćete kontaktirani uskoro.

Ukoliko Vam se ista nije prikazala znači da nisu sva polja ispunjena te Vas molim da isto provjerite i ponovno pošaljete obrazac. Moj odgovor slijedi najkasnije u roku od 24 sata, a ukoliko isti ne zaprimite, molim Vas da mi se obratite mailom na terapija.brze.transformacije@gmail.com ili me nazovete na broj 099 844 55 04.

    Radni status:
    Zaposlenje u struci:

    Pritiskom na tipku "Pošalji obrazac" suglasna/suglasan sam da sam upoznat/a da je Terapija Brze Transformacije voditelj zbirke osobnih podataka te da se sukladno s tim moji podaci, na moj zahtjev, mogu mijenjati, dopuniti ili izbrisati ukoliko njihovo korištenje nije u skladu sa Zakonom. Upoznat/a sam i sa činjenicom da ukoliko ne podijelim svoje osobne podatke sa Terapijom Brze Transformacije neću moći koristiti uslugu za koju se prijavljujem. Isto tako izjavljujem da sam suglasna/suglasan sa uvjetima korištenja, kolačićima i zaštitom privatnosti osobnih podataka od strane TBT-a o čemu sam više pročitala/pročitao na ovom linku.

    Za sve nejasnoće i upite molimo Vas da se obratite na: terapija.brze.transformacije@gmail.com