Započnite svoju transformacijuNazovite: +385 99 8445 504 Pišite: terapija.brze.transformacije@gmail.com

 
 

Formular osobnih podataka

(strogo povjerljivo!)

Molim Vas da ispunite SVA POLJA. Nakon što pritisnete tipku "Pošalji obrazac" pričekajte da Vam se prikaže obavijest "Hvala na upitu. Biti ćete kontaktirani uskoro".

Ukoliko Vam se povratna poruka nije prikazala znači da nisu ispunjena sva polja. Molim Vas da provjerite koje polje niste ispunili te ponovno pošaljete obrazac. Moj odgovor slijedi najkasnije u roku od 24 sata na mail kojeg ste upisali. Ukoliko isti ne zaprimite u navedenom roku, molim Vas da mi se obratite mailom na terapija.brze.transformacije@gmail.com ili me nazovete na broj 099 844 55 04.

Hvala! Radujem se našem zajedničkom radu!

    Radni status:

    Zaposlenje u struci:

    Pritiskom na tipku "Pošalji obrazac" suglasna/suglasan sam da sam upoznat/a da je Terapija Brze Transformacije voditelj zbirke osobnih podataka te da se sukladno s tim moji podaci, na moj zahtjev, mogu mijenjati, dopuniti ili izbrisati ukoliko njihovo korištenje nije u skladu sa Zakonom. Upoznat/a sam i sa činjenicom da ukoliko ne podijelim svoje osobne podatke sa Terapijom Brze Transformacije neću moći koristiti uslugu za koju se prijavljujem. Isto tako izjavljujem da sam suglasna/suglasan sa uvjetima korištenja, kolačićima i zaštitom privatnosti osobnih podataka od strane TBT-a o čemu sam više pročitala/pročitao na ovom linku.

    Za sve nejasnoće i upite molimo Vas da se obratite na: terapija.brze.transformacije@gmail.com