NAJVRIJEDNIJI POKLON NA SVIJETU - Transformiraj se

NAJVRIJEDNIJI POKLON NA SVIJETU

Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
DAJEM SVE..
10/01/2018
Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
DOSTA JE!
10/01/2018

Zamislite da ste osvojili glavni zgoditak na najvećoj nagradnoj igri svih vremena..ali to nije novac. Zamislite da ste osvojili najsofisticiraniji, najsavršeniji uređaj na svijetu ikada izumljen, ikada stvoren..

I zamislite da ste ga dobili..hm..direktnom isporukom iz Svemira.. ili od Boga.. kako vam više odgovara..sa sljedećom porukom: “Njegove mogućnosti su beskonačne, neograničene”.

ALI NISTE DOBILI UPUTE ZA KORIŠTENJE..

Znate samo gdje se uključuje i da ga povremeno treba priključiti na napajanje.. Sve ostalo je nagađanje..
Taj uređaj, stroj, mašina.. to čudo..ste VI.

A upute za korištenje?

Pišu se polako već stotinama godina jer je jedan od najvećih problema upravo glavni procesor – mozak.
A kao svaki procesor, i mozak funkcionira na osnovu programa kojeg instalirate u njega..a ti programi su uvjerenja..
Znate li kada su stvorena vaša uvjerenja? Većina njih prije vaše desete godine života.. Više od 50 % svega što DANAS mislite o sebi stvoreno je prije nego što ste krenuli u treći razred osnovne škole!

Znate li koja od vaših uvjerenja određuju zašto ste sretni ili tužni, bolesni ili zdravi?
Znate li da o skupu tih davno formiranih programa ovise sve odluke koje ste donijeli u životu? One koje su vam obilježile život..
Da.. i one koje NISTE donijeli..a niste isto tako zbog – UVJERENJA..

Ako ste vlasnik nečega što je najsavršenije na svijetu zar ne biste voljeli imati upute za korištenje?
Zar ne biste željeli znati što sve možete i kako koristi to što imate na raspolaganju na najbolji mogući način?
Naravno da želite, ali ne želite provesti čitav život učeći o tome kako vaš mozak funkcionira da biste možda, tamo oko 80-te godine života doživjeli “Eureka!” efekt. No, srećom živite u 21. stoljeću i dobre vijesti stižu iz Londona.

Naime, ne temelju svoje životne, tridesetogodišnje prakse psihoterapeuta, gđa Marisa Peer osmislila je Terapiju Brze Transformacije (skraćeno TBT) koja predstavlja revolucionarnu metodu u području trajnog i efikasnog razrješavanja različitih vrsta psiholoških i fizičkih tegoba. Za svoj rad i uspjehe nagrađena je titulom najuspješnijeg Britanskog terapeuta.

Ova nagrađivana spisateljica nekolicine svjetskih bestsellera iz područja psihologije, motivacijski govornik, predavač i terapeut dugačke liste nekih od najutjecajnijih osoba današnjice, razvila je terapijsku tehniku kojom se na siguran i učinkovit način rješavaju problemi  poput depresije, tjeskobe, ovisnosti, različitih fobija, prekomjerne težine, nesanice, nedostatak samopouzdanja i sl. Ono što čini ovu terapiju različitom od svih drugih je brzina postizanja rezultata i efikasnost transformacije koja je znatna i trajna.
TBT objedinjava različite pozitivne aspekte terapeutskih tehnika koristeći hipnozu kao znanstvenu metodu kojom se pristupa podsvjesnom umu. Naime, da bi se nešto što nam znatno narušava kvalitetu života i čime smo nezadovoljni, promijenilo, kao prvo moramo razumjeti kada je i zbog čega nastalo, a to je uvijek pohranjeno, kao i sva druga uvjerenja po kojima živimo, u našoj podsvijesti.

Dakle, potrebno je pristupiti podsvjesnom, pronaći uzrok problema, izvršiti transformaciju uvjerenja iz negativnog u pozitivno te stvoriti nove neuronske obrasce po kojima ćemo nastaviti živjeti sa osjećajem trajnog oslobođenja i promjene na bolje.

Iako možda zvuči složeno, sve navedeno uključeno je u samo jednu terapiju koja prosječno draje od 90 do 120 minuta i najčešće je samo jedna terapija i dovoljna da bi se osobni problem riješio trajno. Za razliku od klasičnih psihoterapija koje traju godinama jer rade sa svjesnim umom, sa Terapijom Brze Transformacije dovoljne su do tri terapije da bi osoba osjetila trajno olakšanje ili kompletno razrješenje svog problema

Danas u svijetu postoji oko 500 terapeuta brze transformacije. I jedan u Hrvatskoj.
A sada se vratimo na početak priče: poklon ste dobili. Sada znate da postoje i upute za korištenje. Što ćete učiniti?

Tekst napisala: Iva Mladenić Radošević
certificirani terapeut brze transformacije
certificirani hipnoterapeut

 

NAJVRIJEDNIJI POKLON NA SVIJETU
TBT Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.
Saznajte više