Znaš li što je ljubav? - Transformiraj se

Znaš li što je ljubav?

Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
Laž koja je prelila čašu..
30/04/2018
Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
Kako prepoznati pravu osobu za ljubavnu vezu?
29/05/2018

Vrijeme je.

„Ali nisi mi rekla kako izgleda ljubav? Što je ljubav ako nije ovo što ja osjećam?“, upitala je i  širom je otvorila svoje prekrasne oči.

„Kao prvo, koliko te on zaista poznaje?“ upitala sam,“Koliko je zaista, zaista zainteresiran da sazna sve o tebi? O tvojoj prošlosti, svim stvarima koje su te povrijedile i onima koje te vesele.. Da li zna kakvu kavu voliš i koje je tvoje omiljeno jelo?

Dira li on tvoju dušu? Ne samo tvoje tijelo, nego i tvoju dušu na način da se tvoja duša osjeća sigurna, mirna i ispunjena kada si sa njim, ali i na sam spomen njegova imena..

Da li se njegovo lice ozari kada te ugleda i da li mu se oči nasmiju zbog toga jer je istinski sretan i ponosan što, od svih muškaraca na svijetu, ti voliš baš njega?

I da li ti, kada pomisliš na njega, u svom tijelu osjetiš sreću i zadovoljstvo koju ne možeš i ne želiš sakriti? Zbog koje više ne osjećaš strah od života, već uzbuđenje zbog svih zajedničkih ciljeva koje ste si postavili, a koje planirate ostvariti bez obzira koliko imate godina..

Imate li zajedničke vrijednosti o životu? Ono čemu se divite, što poštujete i cijenite ..

I da li je on prva osoba sa kojom  želiš podijeliti baš sve što ti se dogodilo? Sve što te razveselilo ili uznemirilo i kada to napraviš, da li na njegovom licu vidiš oduševljenje i strast, brigu i želju koju i ti osjećaš..

Pruža li ti nadu i da li znaš će biti tu.. Da ćete zajedno pronaći način da nastavite dalje bez obzira što se dogodi jer nije samo netko sa kim se budiš, nego je i tvoj najbolji prijatelj.. Netko tko te stavlja na prvo mjesto i zbog koje čitav svijet nestaje kada ste zajedno i kada je bitno…

Jer..osim što ga ne možeš izbaciti iz svoje glave i što tvoje tijelo na njega reagira kemijom koja pokreće svaku tvoju stanicu, osjećaš li poštovanje kada pričaš o njemu? Poštovanje zbog toga jer znaš  kakva je osoba, čovjek, muškarac.. Poštovanje jer znaš što stoji iza njegovih riječi i još više iza svega što on radi..

Poštovanje..jer kada prođu godine i lice se nabora, a kosa osijedi ..poštovanje je to  što vas drži zajedno. I prijateljstvo. Strpljenje. Razumijevanje. Zajedničke vizije.

I mora biti obostrano. Sve. I tek onda je pravo.

A drugo je nebitno jer mora imati mane.. jer ih i ti imaš, tako da vas dvoje nesavršenih imate savršenu vezu.

I ako ga voliš ovako..i on tebe voli tako..zaboravi sve drugo. Našla si i imaš sve.

Za Doru.. i sve koji sumnjaju..

(inspirirano stvarnim događajem i dijelom teksta nepoznatog autora)

Znaš li što je ljubav?
TBT Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.
Saznajte više