Kako prepoznati pravu osobu za ljubavnu vezu? - Transformiraj se

Kako prepoznati pravu osobu za ljubavnu vezu?

Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
Znaš li što je ljubav?
18/05/2018
Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
Promjena je bolna, ali još je bolnije stajati u mjestu na kome propadaš!
14/06/2018

Kada bi se napravila rang lista najupotrebljavanijih riječi na svijetu, među svima njima u samom vrhu bile bi sigurno riječi: novac, seks, sreća i ljubav.

O prve tri nekom drugom prilikom, ali za sve one koji se još uvijek pitaju kako prepoznati pravu osobu za ljubavnu vezu, postoje neke upute 😉

Jay Shetty, poznati Youtuber,  navodi deset ključnih stvari po kojima možete prepoznati da li je osoba koju imate pored sebe zaista netko sa kim želite provesti život.. i ja se sa njim slažem.

Predlažem da pogledate njegov video https://youtu.be/BsWT-nUS6yc , ali ako više volite pisanu riječ, deset ključnih stvari koje morate prepoznati u osobi za koju mislite da osjećate ljubav su:

  1. Osoba koju želite uz sebe svakako mora podržavati vaše snove i prioritete. To ne znači da će ih ostvarivati umjesto vas, ali ni u kom slučaju vas neće sputavati u onome što volite, čemu težite i što predstavlja vašu strast..
  2. Prisutna je.. što znači da, kada ste zajedno, zaboravljate na mobitel, televiziju i sl. To ne znači da nećete zajedno pogledati film ili javiti se na telefonski poziv nego da ćete vrijeme koje provedete zajedno, dobrim dijelom prvenstveno biti fokusirani jedan na drugoga..
  3. Bez obzira koliko želimo da nas osoba koju volimo nadopunjava, prije toga se treba pobrinuti da svatko izgradi svoju bazu samopouzdanja, osjećaja vlastite vrijednosti i samostalnosti kako biste rasli zajedno i tek se u tom rastu – nadopunjavali..
  4. Ključna riječ. To je nešto što se ne poklanja već zaslužuje. Ne morate krenuti od nule ili nepovjerenja,ali cilj svakako treba biti apsolutno povjerenje jedan u drugoga.
  5. Nije vam potreban vanjski poticaj da bi se održavala ljubav i strast. Pod tim se misli da niste ovisni o izlascima, putovanjima, poklonima ili „priznanjima“ drugih da biste osjećali ljubav jedan za drugoga. Ljubav je tu, a sve ostalo je bonus..šlag na torti.
  6. Kada ste razvojeni – nedostaje te si. Jednostavno i jasno. Ok, kratak odmak nikada nikome nije naškodio, ali istinska sreća i isčekivanje što ćete opet biti zajedno svakako je prisutna.
  7. Ne morate o svemu imati isto mišljenje. Možete se i ne slagati u vezi određenih razmišljanja ili ideja, ali generalno se – slažete.
  8. Zajednički prijatelji su poželjni, ali to ne znači da on mora voljeti sve tvoje prijateljice i ti sve njegove prijatelje. U paru je dvoje ljudi, ne gomila.
  9. Uz tu osobu MORAŠ biti PRAVI/PRAVA Dakle, ne svoj FaceBook, LinkedIn , Instagram ili Twitter profil. Moraš se osjećati dobro baš onakav/onakva kakav/a jesi, bez  uljepšane stvarnosti i „filtera“. Sa tom osobom nećeš provesti 5 minuta ili 5 sati.. provesti ćeš godine..
  10. Svađate se kreativno. Da, svađate se ..i to ne zato da biste porazili jedan drugoga ili uspostavili dominaciju već da biste došli do zajedničkog zaključka. Ok, ponekad treba vremena da se pronađe kompromis, ali možete se i ne slagati u vezi određenih ( ne baš krucijalnih) stvari, ali ipak voljeti jedan drugoga.

 

I ja bih dodala..tek kada se uvjerite da ste prošli svih deset točaka..pa još i neku točku povrh ovih..možete reći: to je ljubav.

Kako prepoznati pravu osobu za ljubavnu vezu?
TBT Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.
Saznajte više