Znanje - vrijedi! - Transformiraj se

Znanje – vrijedi!

Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
Ništa nemamo ako sebe nemamo..
17/01/2019
Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
Dajte svojim godinama dokaz da ste – živjeli!
25/01/2019

Nedavno mi je na terapiju došla žena iz Zagreba.. Sve smo uspješno odradile, na vrijeme da prije nego padne noć, krene natrag kroz snijeg..

Stjecajem nezgodnih okolnosti, dok je stavljala stvari u auto..torbu sa novčanikom, mobitelom itd..stavila je i ključeve od auta na sjedalo da bi skinula jaknu da ne vozi u njoj do Zagreba..

U trenutku nepažnje, vrata automobila su se zatvorila, trenutačno i zaključala, ona je ostala vani, a sve ostalo zaključano unutra, u autu..

Možete zamisliti situaciju: u tuđem ste gradu, nemate mobitela, novčanika, novaca..sve je u autu, ali ne možete do toga..

Da skratim priču..uspjele smo dobiti broj ključara koji je rekao da može riješiti problem.

Nikada nisam vidjela da netko brže i stručnije “provaljuje” u auto (uz privolu vlasnice, naravno) i sve je bilo gotovo za doslovno MANJE od dvije minute.

Znate koliko je ključar tražio za uslugu od 2 minute rada? 700,00 kn.

Zamolile smo za popust pa se gospodin smilovao i naplatio “samo” 400,00 kn za te, doslovno, dvije minute posla..

Da, žena je bila sretna i bila bi platila i 700,00 kn da ključar nije spustio cijenu jer je svako drugo rješenje bilo puno skuplje i puno “bolnije”od toga..

Ali pitam se: ako smo spremni platiti 700,00 kn za dvije minute posla da bi nam se riješio problem kao što je ovaj ili neki sličan popravak, zašto se ljudi tako teško odlučuju na terapiju kojom se zaista trajno može riješiti životni problem koji ih najčešće muči godinama?

 

Ova nezgoda se gospođi može ponoviti za tjedan dana iznova..ne želim joj zaista, ali može..a ako riješite svoj životni problem terapijom, više ga nikada nećete imati..

A opet, radije ćemo platiti popravak npr. mašine za suđe ili auta nego uložiti u znanje o sebi i svom životu, bez obzira što naučeno može trajno promijeniti naš život na bolje..

..a novac uložen u popravak mašine ili auta? I nije neka investicija jer se mašina može pokvariti ponovno za mjesec dana.. Da, i to je potrebno, ali zar je važniji od vaše dugoročne sreće i zadovoljstva?

Eto, ovaj tekst je za sve one koji smatraju da je ono što terapeuti rade preskupo ili bezveze, da “prodajemo maglu i živimo od tuđe nevolje”..

 

Dvije minute rada ključara stoje 700,00 kn.

Toliko vrijedi znanje i sposobnost kada ste u nevolji, a netko zna kako vam pomoći.

 

Ne provaljujem u aute i ne mijenjam čipove na elektroničkim uređajima koji se neprestano kvare, ali znam kako vam pomoći da trajno riješite svoj problem tjeskobe ili depresije te živite kvalitetnije i zadovoljnije..

To zahtjeva znanje i iskustvo. I vrijedi svake lipe.

Terapija Brze Transformacije.

Znanje – vrijedi!
TBT Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.
Saznajte više