Živim svoj smisao - Transformiraj se

Živim svoj smisao

Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
Nedostaje mi..
20/03/2018
Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
Koja je cijena samoće?
02/04/2018

Danas sam zahvalna zato jer sam upoznala Davora.

Tko je Davor? Ne, nije pjevač niti političar. I da ne odete u krivom smjeru: Davor je sretno oženjen i ima djecu. Dakle, ne očekujte romantičnu priču u nastavku.

Davor je dokaz da postoje trenuci u životu kada imate osjećaj da vas je Svemir (ili Bog, ako vam je tako draže) pogladio po glavi jer znate da sve što ste ikada u životu napravili ima smisla, da je sve sjelo na svoje mjesto.

U svojoj 45. godini života odlučila sam se za veliku promjenu u životu i u potpunosti promijenila profesiju. Za neke hrabro, a za neke ludo, a za mene neophodno. Slobodno mogu reći da sam čitav svoj život tražila odgovore na pitanja: Što je to što upravlja našim odlukama i na čemu se to temelje izbori koji su nas doveli upravo tu gdje smo sada?

Da, to se odnosi i na vas dok čitate ovaj tekst.. Jeste li svjesni da ste skup svih vaših svjesnih i još više podsvjesnih odluka, niza izbora koji su vas doveli u OVAJ trenutak u kome ste: oženjeni ili rastavljeni, zaposleni ili ne, sretni ili nesretni..? U ovom trenutku, vi ste REZULTAT svih vaših izbora i odluka, donesenih svjesno ili podsvjesno. A znate li zašto ste donijeli te odluke, kada i zbog čega?

Ja znam.

Dakle.. desetljećima sam skupljala znanje koje se jako dugo vremena činilo samo još jednom ogromnom gomilom podataka. I kuhalo se i preslagivalo, sumnjalo i odustajalo pa opet kretalo dalje.. A onda se pojavila Terapija Brze Transformacije (TBT), odlazak u London i diploma.. Međutim, sve to bila bi samo moja priča i komad papira da nema – Davora.

Davor je u prolazu uhvatio nekoliko rečenica dok sam na tv-u govorila o TBT-u.. I da li zbog znatiželje ili viška vremena, nebitno, pročitao tekstove na transformirajse.com, nazvao me, došao u Rijeku i dao mi nešto neprocjenjivo. Dao mi je smisao.

Možete imati nevjerojatno znanje o nečemu, možete raditi najbolje plaćeni posao na svijetu..ali ako to što znate ne koristi nikome, ako to što radite ne rezultira promjenom da se živi bolje, kvalitetnije, lakše .. to što znate i to što radite nema smisla.

Trebale su mi godine da naučim i još više vremena da shvatim, ali tek u onom trenutku kada sam sve to što znam i razumijem podijelila sa nekim kome je to znanje i razumijevanje trebalo da riješi svoj problem, ja sam dobila smisao. Ja sam dobila sve.

I zato hvala Davoru, Ani, Marijani, Tamari, Sandri i Damiru.. Hvala vam svima što ste mi dali puno, puno više nego što sam ja dala vama. Sve što sam ikada u životu napravila, sve što mi se ikada u životu dogodilo, vodilo je tome da ja danas živim svoj smisao. Zbog VAS  sve je sjelo na svoje mjesto i ja sam vam beskrajno zahvalna na tome.

Živim svoj smisao
TBT Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.
Saznajte više