Svatko od nas je jak onoliko koliko je velika nevolja koju je prebrodio! - Transformiraj se

Svatko od nas je jak onoliko koliko je velika nevolja koju je prebrodio!

Najviše što možeš dati i dobiti je – ljubav. Bezuvjetna ljubav.
28/08/2019
Ti si ljubav!
17/09/2019

A sada nešto za one koji „nalete“ na mene nakon što pročitaju sve članke o tome tko je koga prevario, ostavio, čiji se brak raspao zbog mlađahne manekenke, tko je bankrotirao, a tko boluje od teške bolesti pa, na koncu, dođu i ovdje po novu priču iz nečijeg života, moga života, po mogućnosti – tuđu nevolju..

E, pa jedno pitanje za takve..

Sviđa vam se osjećaj dok virite kroz virtualni prozorčić u nečiji život da biste utješili sami sebe i rekli si, naravno da nitko ne čuje: „Pa nije meni tako loše.. Vidiš samo što se njoj ili njemu događa..“, zar ne? Hrani vas to? Priznajete, nitko neće znati..

Da, nisam ja za vašu kuću. Ja priznajem ono što vi ne biste nikada.

Jer naravno, vaš život je savršen. Vi nikada ne biste javno potvrdili da postoji bilo što u vašem životu što odudara od sretnih završetaka u američkim filmovima.

Vaši nokti su savršeno nalakirani, garderoba u skladu sa trendom i frizura postojana.

Toliko truda je uloženo da svo svoje smeće zadržite u četiri zida. Vanjska slika savršeno je ispeglana, svaka pukotina pažljivo zabetonirana da slučajno ne procuri neki detalj iz kojeg se vidi da ste i vi krvavi pod kožom. Samo lijepe stvari, pažljivo izfiltrirane uz savršene fotke na Instagramu, po mogućnosti ispričane uz smiješak na kavama sa lažnim prijateljicama.

Ma naravno, vi ne biste nikada pali tako nisko i pričali o nečemu što nitko ne mora znati..osim obitelji.. Ali zašto pričati i tamo kada ste svi tako savršeno uigrani da je sve u redu?

Ali zaboravljate nešto..sreća na čovjeku ne vidi se po tome kako je obučen ili kakvi su mu nokti..

Sreća se vidi po tome kako svatko od nas zrači.

A to se ne da isfenirati. To ne možeš kupiti u trgovini niti kamuflirati parfemom.

Sreća se osjeća.

I možete uvjeravati sebe i misliti kako vam je dobro, jer to u stvari radite, vi „savršeni“ bez greške i propusta..jer..napravili ste sve da za vašu nesreću ili nezadovoljstvo nitko ne sazna.

Pa se možda uspijete i uvjeriti da ste bolji, da ste jači od nas koji se ne sramimo svojih priča, iznesenih javno pokazujući sve svoje nesavršenosti i rane..

Ali zaboravljate da je svatko od nas jak onoliko koliko je velika nevolja koju smo prebrodili.

Iz koje smo izašli bez srama, spremni da pomognemo drugima dajući im sebe kroz svoje iskustvo..svoju priču.

..jer..to je jedini način na koji ovaj svijet ide naprijed. Nikako drugačije.

Mi „nesavršeni“ dali smo svoj doprinos. A vi? Što ste dali i napravili vi?

Svatko od nas je jak onoliko koliko je velika nevolja koju je prebrodio!
TBT Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.
Saznajte više