KAKO JE SUNČANA PRONAŠLA HRABROST - Transformiraj se

KAKO JE SUNČANA PRONAŠLA HRABROST

Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
DJEVOJČICA U TEBI
10/01/2018
Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
KAKO VOLJETI SEBE?
10/01/2018

Uletjela je u prostoriju poput Zvončice iz Petra Pana.. Blještava, svjetla energetska loptica u obliku sedmogodišnje djevojčice u trenu je zavladala prostorom. Brzina kojom su se njene ogromne, smeđe okice zaustavljale na detaljima i već u drugom trenutku kretale u novo istraživanje, za nas odrasle osobe je davno izgubljena vještina.
“A kako se zove ovca?”, upitala je.

Prvo što mi je palo na pamet bilo je – Ronaldo.

“Ovca koja se zove Ronaldo..to nisam nikad čula. A zašto?”
“Zato jer imam dva sina, a oni vole nogomet. Ronaldo je najbolji nogometaš na svijetu.” odgovorila sam.
“Dobro. A što je u zelenoj kutiji?”, pitala je bez stanke i trenutka razmišljanja što znači da je bila zadovoljna odgovorom.
“Otvori pa ćeš vidjeti.”, nastavila sam.
Nije čekala ni trenutka.
“Prazna je. Zašto?”, čudila se.
Trebao mi je dobar odgovor.
“Pa znaš..ja ovdje ne živim. Samo radim. I kada odlazim kući, ne želim da Ronaldo ostane sam pa ga ponesem sa sobom, ali.. Bilo bi malo neobično da me ljudi vide, dok hodam ulicom, kako nosim ovcu ispod ruke. I zato ja Ronalda stavim u zelenu kutiju i on tako putuje samnom kući..”
“Pa baš mu je lijepa ta kutija za putovanje. Možeš mu staviti i jastučić da mu bude mekše..a i malu dekicu da se pokrije.. A čija je kruna i čarobni štapić? Tvoje? Čemu ti to služi?”, nije bilo predaha..“Kruna je za tebe kada sjedneš u moju fotelju, a čarobni štapić je za mene da te naučim tajnu čaroliju..”
“A papučice?” pitala je radoznalo.
“Pa..čini mi se da su baš tvoj broj što znači da ćemo ti ih obuti da sa njima možeš sići čarobnim stepenicama i otputovati kamo god želiš. Kamo bi ti željela otputovati?” upitala sam.
“U Kinu. Kod Karate Kida i učitelja Hana. Možemo sad odmah?” mislim da dječije oči ne mogu biti veće od njenih u trenutku kada mi je postavila to pitanje.
“Naravno. Spremna si? Ali to je čarolija, znaš…”
Bez imalo straha, sjela je u fotelju i sa uzbuđenjem djeteta koje otvara svoj prvi poklon na Božić, bez daha čekala da joj obujem papučice.
“I kruna..taaako. Spremna si. Zato jer si vrlo posebna djevojčica, naučiti ću te kako da otputuješ u Kinu, ali i na bilo koje drugo mjesto gdje poželiš.. Ali najprije ćemo u Kinu jer te tamo čekaju Karate Kid i učitelj Han da te nauče kako da se ne rastužiš kada ti ona djevojčica iz razreda, koja te stalno zadirkuje, kaže nešto što nije lijepo. Može? Idemo..”

I pogleda vezanog uz čarobni štapić otputovali smo na najčarobnije putovanje svih terapija brze transformacije do sada..

 

KAKO JE SUNČANA PRONAŠLA HRABROST
TBT Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.
Saznajte više