PUT DO TERAPIJE BRZE TRANSFORMACIJE - Transformiraj se

PUT DO TERAPIJE BRZE TRANSFORMACIJE

JA VRIJEDIM!
10/01/2018
POVRATAK U PROŠLOST
10/01/2018

Bila sam još vrlo daleko od bilo čega što bi se moglo nazvati “krizom srednjih godina” kada sam shvatila da je, bez obzira što sam sve u životu napravila najbolje sto sam znala, moj život bio sve samo ne uspješan.

Postoje ta neka nepisana pravila koja pokupite od roditelja ili tijekom školovanja, za koja mislite da ćete, ako ih ispoštujete, na koncu završiti u sretnom braku, radeći fenomenalan posao ..onako kako obično završavaju bajke.
Ali što ako vam se unatoč tome što ste “sve napravili kako treba” dogodi da ste rastavljeni, ne volite svoj posao i uz to, recimo, dobijete loš nalaz nakon kojeg vam liječnik kaže da imate poprilično razloga za brigu?

Dođe vam da sve, ali baš apsolutno sve što ste mislili da znate proglasite neupotrebljivim i krenete od početka. Naučite iz početka. Od nule.
I počnetne kopati..po knjigama za koje nikada niste čuli tijekom školovanja, koje vam nikada niti jedan nastavnik ili profesor nije preporučio.. Počnete osluškivati ljude koji pričaju, žive drugačije nego što ste vi ikada mislili da treba..jer shvatite da se znanja koja vode do osobnog zadovoljstva i sreće nažalost ne nauče u klasičnoj školi niti čuju u dnevniku. Krenete u tu potragu za samim sobom, izgubljenim ispod bezbrojnih naslaga tuđih uvjerenja koja ste prihvatili kao svoja jer ste bili premladi da biste znali bolje od svojih autoriteta (čast iznimkama!).

Petnaest godina kopanja po samoj sebi uz pomoć nebrojenih knjiga, radionica, pokušaja i promašaja trebalo mi je da pronađem Terapiju brze transformacije (eng. Rapid Transformational Therapy-RTT), metodu Marise Peer koja potvrđuje, da nemamo dva ili više života da bismo u jednom naučili kako život i mozak funkcioniraju, a da bismo u idućem primijenili naučeno i živjeli sretno.

Moguće je živjeti sretno sada, ispunjeno i zadovoljno, radeći ono što volimo uz ljude koje volimo.
Moguće je imati sve, ali treba razbiti uvjerenja koja nam govore da je to nemoguće.
A znate kako su ta uvjerenja nastala?

U najboljoj namjeri naših roditelja koji su se bojali da nas ne zaboli pad ako “odletimo previsoko”, pa su nas uvjeravali da ne treba sanjati prevelike stvari..
U lošim nastavnicima koji su nam govorili da nismo dovoljno inteligentni da bismo jednog dana vodili vlastiti posao, da trebamo biti sretni ako završimo srednju školu i dobijemo bilo kakav posao..

Slomljenim srcem nakon propale veze i straha da ne budemo ponovno ostavljeni..pa se više nismo usudili voljeti, osnovati obitelj, imati djecu..
Tako to krene..i naraste ..i obilježi nam život, a da uopće nismo svjesni trenutka kada se dogodilo to što nas je obilježilo..a to je samo jedan, mali dio..
Ali da se vratim na početak priče..

Trebalo je naučiti iz početka. Pobrisati gomilu krivog i neupotrebljivog. Ne odustajati i kopati..i doći do Londona.

A sada sam tu! I znam ono što sam tražila čitav život! Skriveno znanje više nije skriveno!

Stanuje na adresi Terapije Brze Transformacije!

 

PUT DO TERAPIJE BRZE TRANSFORMACIJE
TBT Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.
Saznajte više