Nitko nije zadužen za brigu o vašoj sreći osim - vas! - Transformiraj se

Nitko nije zadužen za brigu o vašoj sreći osim – vas!

Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
Slomljeno srce može voljeti jače i bolje nego ikada prije..
07/12/2018
Terapeutska metoda koja koristi hipnozu
Život nas kroz testove uči lekcijama..
12/12/2018

„Kriva si ti zato jer si mi rekla da je to najbolji fax za mene, a pokušaj sada pronaći bolje plaćeni posao sa mojom strukom..“, rekla si mami..

„Kriv si ti jer si me držao pod staklenim zvonom, dok su se drugi zabavljali i skupljali iskustva..Zato sam udala za prvog koji je naletio jer si ti bio strog..“ rekla si tati..

 

..za koju godinu će za sve biti kriv muž..pa djeca..

..neće biti pošteđeni niti susjedi, kolegice na poslu koje nisu kolegice nego, po tebi, rospije..

 

Uvijek je netko drugi kriv..

 

Ti bi, u stvari, i dalje željela biti djevojčica za koju se svi drugi brinu, rješavaju njene probleme i, naravno, krivi su ako nešto nije onako kako si je ona zamislila..

 

A, to više ne ide..zato jer će tvoje izljeve bijesa i optuživanja roditelji slušati još neko vrijeme, dok su još živi, muž dok ne nađe ljubavnicu, a djeca dok ne postanu tinejdžeri i zatvore se svaki u svoj svijet i zabrane ti pristup..

 

Ti ćeš, u međuvremenu, ostati bez prijateljica jer nitko ne želi vječno slušati tuđe jadikovke osim, ako se ne svedu na ogovaranje..za to uvijek postoji publika, ali to baš i nisu prijateljice.

 

Zato, ako nastaviš tako, za nekoliko godina postati ćeš ogorčena, frustrirana bomba koja samo upire prstom u druge, to želiš? Ne? Onda prestani tražiti krivce za to što ne stojiš iza svojih odabira. Nitko te na ništa nije natjerao, to moraš priznati.

 

I sada bi se najradije sakrila u mišju rupu dok netko ne počisti sav taj nered koji si napravila od života, a to tako ne ide. To je tvoj nered i ti si ga napravila.

 

A sada, prije nego što iscrpiš roditelje do kraja, otjeraš muža i upropastiš djecu, preuzmi odgovornost. To je prvi korak.

Da ti ipak malo olakšam, recimo da nitko nije kriv.

 

Svatko je radio ono što je u tom trenutku mislio da je najbolje. I tvoji roditelji i ti..sa znanjem i pretpostavkama, uvjerenjima koja ste imali tada.

Štošta se promijenilo, a i ti se mijenjaš..i možeš izabrati pravac: na bolje ili još lošije.

 

I zato, zar ne misliš da bi bilo vrijeme da prestaneš očekivati da svi drugi brinu o tvojoj sreći, a ti samo nadzireš i kontroliraš?

Uhvati se posla i radi na sebi..taj dio nitko drugi ne može odraditi za tebe. Tako započinje sreća.

Sa tobom.

..

A ako ne znate ili mislite da ne možete sami, Terapija Brze Transformacije rado će vam pomoći da stanete iza svih svojih odluka i naučite birati najbolje za sebe..

Nitko nije zadužen za brigu o vašoj sreći osim – vas!
TBT Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.
Saznajte više