Terapeut Brze Transformacije u Rijeci

O meni

Školovanje za Terapiju Brze Transformacije

Školovanje u Londonu

Odluku da se prijavim za školovanje u Londonu, vođeno osobno od strane gđe Marise Peer, utemeljiteljice Terapije Brze Transformacije, nagrađivane autorice nekoliko svjetski bestsellera i nositeljice titule najuspješnije Britanske terapeutice, donijela sam trenutno i to je bila, sa sigurnošću mogu reći, jedna od najboljih odluka koje sam donijela u čitavom životu. Diplomirala sam u srpnju 2017.g. i stekla zvanje certificiranog terapeuta brze transformacije i certificiranog hipnoterapeuta.

TBT u Hrvatskoj

Ja sam prvi terapeut brze transformacije koji živi i radi u Hrvatskoj te koji prakticira terapiju po metodi Marise Peer što znači da je moj pristup drugačiji od ostalih terapeuta.

Terapija Brze Transformacije direktno pristupa podsvjesnom umu za razliku od ostalih vrsta terapija koje se fokusiraju na svjesni um, jer sam mišljenja da se problem može riješiti samo ako se otkrije i radi na njegovom uzroku, a uzrok se uvijek nalazi u podsvjesnom.

Dakle, stajališta sam da se ne može ispraviti ili promijeniti nešto ako ne znamo čime je uzrokovano i upravljano.

Terapija Brze Transformacije čini upravo to: otkriva uzroke problema, a nakon toga isti rješava trajno sa rezultatom gotovo trenutnog osjećaja oslobođenja!

Rad s ljudima

Kroz Terapiju Brze Transformacije pronašla sam svoju životnu svrhu i smisao u radu sa ljudima kojima pomažem da razriješe svoje dugotrajne tegobe.

Smatram se izuzetno profesionalnom, ali i toplom i osjećajnom osobom. Razumijem bol i patnju, zabrinutost, nesigurnost i niz drugih, sličnih osjećaja jer sam i sama sa istima dugo bila suočena prolazeći kroz vlastite životne izazove. Vjerujem da je odnos i povezanost koja se stvara između terapeuta i klijenta od izuzetne važnosti za kvalitetan rezultat terapije te smatram da mogu pružiti svim svojim klijentima osjećaj povjerenja i sigurnosti u sebe i svoj rad.

Moje životno iskustvo i cjeloživotna edukacija koja se kontinuirano nastavlja uz brojna usavršavanja uz tim gđe Marise Peer te ostale renomirane svjetske predavače i učitelje, daju mi sigurnost da imam znanje koje vam može pomoći da riješite svoj problem i živite kvalitetnije, bolje i sretnije. Na Vama je da mi date priliku, a ja ću vam pokazati koliko je Terapija Brze Transformacija drugačija od svih ostalih –brza i transformirajuća!


S poštovanjem,
Iva

Terapijski prostor